zsirmentes.hu


Egyedülálló ajánlat kozmetikák részére!Bővítse Ön is szolgáltatásainak körét a legmodernebb alakformáló géppel! Kockázatok nélkül, bérelje ki UltraCell gépünket. Felejtse el a nagy, nehezen kezelhető régi masinákat, nálunk, egy gépben találja meg az ultrahang, és a rádiófrekvencia előnyeit. Segítségével megoldást nyújtunk az alábbi problémákra:

  • Bőr alatti zsírpárnák
  • Cellulitisz
  • Megereszkedett bőr
  • Méregtelenítés
  • Sejt oxigenizáció

A fókuszált ultrahang kezelőfeje elérve a 40 000 Hz-et intenzív rezgésbe hozza a zsírsejteket, majd számtalan vákuummal teli légzsákot eredményez. Az ütközések hatására a membrán megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír, pedig trigliceridre és zsírsavra oszlik. A kezelés során kizárólag a bőr alatti zsírréteget romboljuk szét, segítségével tehát fájdalommentesen megszabadulhat a felesleges centiktől.

A rádiófrekvencia lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy közben nem ingerli azokat. Az elektromos vezetés útjában álló zsírsejtek ellenállásának megfelelően azonban hő keletkezik. A cél az, hogy a bőrfelszín hőmérséklete elérje a 41-42 fokot.
Az emelkedett hőmérséklet fokozza a vér és nyirokkeringést, serkenti a rostok feszesedését, majd beindítja a zsír bomlását. A zsírsejtek ennek hatására telítetlen zsírsavvá bomlanak és számos méreganyaggal a nyirokkeringésen, keresztül kiürülnek a szervezetből.

Az alakformáló eljárások után a lebontott zsír eltávolítása azért fontos, mert így elkerülhető, hogy a zsírsejtek újra felszívják a széttört méreganyagokat, és eredménytelen legyen a kezelés. A korábban alkalmazott kezelések után ezért, gyakran fájdalmas vákuumos nyirokmasszázzsal, vagy izomstimulálással igyekeztek kombinálni a zsírbontást. Az UltraCell® fejlesztői azonban hamar felismerték, hogy a már megsemmisített sejt tartalmát leghatékonyabban rádiófrekvenciával lehet kiüríteni a szervezetből. Forradalmian új módszer tehát, a rádiófrekvencia ultrahanggalí kombinált alkalmazása.

Ha bérelni szeretné gépünket csupán fogyni vágyó vendégekre van szükség, a szállítást, oktatást, szükséges felszereléseket bízza csak ránk. Biztosítjuk a reklámanyagokat, a kezeléshez elengedhetetlen adatlapot, ellenjavallatokat tartalmazó beleegyező nyilatkozatot, egyszóval mindent, ami a sikeres, és biztonságos alakformáláshoz kell. Cégünk 8 saját referencia szalonnal, és számtalan elégedett kozmetikai partnerrel rendelkezik évek óta.


A gép megvásárlásával és bérlésével kapcsolatban keresse értékesítési vezetőnket:

Csurpek Klaudia: e-mail: info@zsirmentes.hu


 
 

Kulcsszavak: ultrahangos zsírbontás, alakformálás, rádiófrekvenciás zsírégetés, végleges szőrtelenítés, testkezelés, cellulit, ultrahangos alakformálás, zsírleszívás.