zsirmentes.hu


Hogyan működik az ultrahangos zsírbontás?

UltraCell® - zsírbontó-alakformáló gép
"Csak zsírt veszíthet"


A rohanó világ okozta stressz, a rendszertelen étkezés, mozgáshiány, mind hozzájárul a nem kívánatos zsírpárnák megjelenéséhez. Az esztétikai orvoslás kutatásokkal bizonyított eszköze az ultrahang és a rádiófrekvencia.

Gépünk világújdonságként egyesítette az ultrahang és rádiófrekvencia jótékony hatását.
A kezelés két részből áll:

 1. Fókuszált ultrahangos zsírbontás
 2. Rádiófrekvenciás zsírégetés (nyirokmasszázs)

Az ultrahang: A fókuszált ultrahang kezelőfeje elérve a 40,000 Hz-et intenzív rezgésbe hozza a zsírsejteket, majd számtalan vákummal teli légzsákot eredményez. Az ütközések hatására a membrán megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír pedig triglycerine-re és zsírsavra oszlik. A kezelés során kizárólag a bőr alatti zsírréteget romboljuk szét, segítségével tehát fájdalommentesen megszabadulhat a felesleges centiktől.

A rádiófrekvencia: A fejlesztők hamar felismerték, hogy a már megsemmisített sejt tartalmát mihamarabb ki kell üríteni a szervezetből. Forradalmian új módszer tehát, az Rf ultrahanggal kombinált alkalmazása. A rádiófrekvencia mintegy 0,5 MHz-el hatol a bőrbe, felgyorsítva ezzel a vér oxigénellátását, a zsírsejt kiürülését. Az összetett kezelés kettős célt szolgál: egyrészt a más módszerrel nehezen csökkenthető, zsírszövetet szétrombolja, majd annak tartalmát, és a nem megfelelő életmód következtében a szervezetben felhalmozódott anyagcsere-végtermékek távozását gyorsítja. Az alakformáló eljárások után a lebontott zsír eltávolítása azért is fontos, mert így elkerülhető, hogy a zsírsejtek újra felszívják a széttört méreganyagokat, és eredménytelen legyen a kezelés.

A tartósítószerek, színezőanyagok, bizonyítottan felelősek a nők nagy százalékát érintő narancsbőr kialakulásához. Az UltraCell® hatékonysága a mérhető eredményeken túl, egészségjavító szerepében is megmutatkozik. Egészségi állapotunk egyik fontos alappillére, hogy milyen állapotban van az immunrendszerünk, szervezetünk nyirokkeringése. A nyirokrendszer serkentésével segítjük a salakanyagok kiválasztását, a méreganyagok elszállítását és az ödémák megszüntetését. Az UltraCell® megoldást jelent a kellemetlen cellulitisz kezelésére. Kockázatok nélkül, már egy óra után látható a bőr textúrájának változása. Heti-kétheti rendszerességgel megismételve, 4-6 alkalom után, a bőr kisimul, a káros anyagok távoznak, újra előkerülhetnek a rég látott ruhadarabok.

Miért válassza?

 • - mert 1 gépben megtalálja azt, amit máshol csak dupla áron külön kezelésekkel érhet el
 • - fájdalommentesen, műtéti beavatkozás nélkül karcsúsodhat centiket
 • - megoldást jelent a cellulitiszre
 • - rövid kezelési idő
 • - mellékhatásoktól mentes, nem károsítja a környező szöveteket

Kinek ajánljuk?

 • - 25 - 55 év közötti nők és férfiak
 • - BMI (testtömegindex) 25 - 35 között
 • - Zsírlerakódásaik bőr alattinak mondhatók, nem kórosan elhízottak

Hol alkalmazható?

 • Szinte, bárhol ahol nem szervközi zsírról van szó, pl. has, fenék, comb, térd, felkar.

Ellenjavallatok:

 • - terhesség, szoptatás
 • - anyagcserezavar
 • - hepatitis
 • - fém implantátum a kezelendő területen
 • - bőrallergia, bőrbetegségek

Jöjjön el, és próbálja ki ingyenes tesztnapjainkon! Referencia szalonjaink várják az ország 19 városában, vagy keresse kozmetikusánál.

Bejelentkezés ultrahangos zsírbontásra
 
Név:
E-mail:
Telefon:
Szalon:
Visszahívás időpontja:
Kezelés:
Üzenet:

Jelentkezésemmel elfogadom hogy az aktuális akciókról
e-mailban tájékoztassanak.

 
 

Kulcsszavak: ultrahangos zsírbontás, alakformálás, rádiófrekvenciás zsírégetés, végleges szőrtelenítés, testkezelés, cellulit, ultrahangos alakformálás, zsírleszívás.